Jméno *
Email *
Zpráva *
Bezpečnostní kód *
   
 

Olga

Jsem ráda, že jsem paní Libušku objevila. Návštěvy u ní jsou pro mě úžasným relaxem. Odcházím vždy více než spokojená :-).

Čtvrtek, 10 Prosinec 2015

Návštěvník

Dobrý den, já bych moc ráda zašla k této paní, ale v Prostějově už tedy není? Nemáte náhodou někdo zkušenosti s kosmetičkou Lucií Strouhalovou nebo ještě někdo jiný, kdo umí krásně upravovat obočí? Pěkný den

Pondělí, 09 Únor 2015

Radka

Začala jsem chodit k paní Libušce a maximální spokojenost,vždy se těším na další návštěvu.Můžu jen doporučit:-)

Středa, 06 Srpen 2014

Jaroslava

V pondělí 24.3.2014 jsem byla poprvé na kosmetice u paní Libušky Štarmanové. Bylo to prostě úžasné.Je to moc milá, hodná a příjemná pani.Doporučuji všem. Díky.

Pondělí, 24 Březen 2014

Klára

Dnes skvělá dermabraze u paní Libušky.Vyzkoušela jsem poprvé a jsem nadšená.Je to skvělá kosmetička :-)

Středa, 18 Prosinec 2013

Anetka

Nejlepší kosmetička v Prostějově-měla jsem velmi silné akné a díky ní se mi pleť velmi zlepšila.Doporučuji jí a její diamantovou mikrodermabraze!!!!

Neděle, 10 Únor 2013

Terinka

Paní Štarmanová je velice šikovná, příjemná a ochotná. Moc ráda k ní chodím. Vždy si u ní úžasně odpočinu. Nikdy bych nešla na ošetření k nikomu jinému. Má kouzelné ručičky!!!!! Každému vřele doporučuji!!!!!!

Neděle, 10 Únor 2013

Iveta

Přidávám zde také pochvalu a vřele doporučuji!! Paní Štarmanová je velice šikovná. Určitě stojí za to si nechat udělat ošetření pleti i s masáží. Člověk je jako znovuzrozený. K těmto zlatým ručičkám se budu ráda vracet!

Sobota, 25 Srpen 2012

Marcela

Také se přidám se svým zážitkem z kosmetiky,zakoupila jsem si voucher a od té doby jsem se těšila,až si na kosmetiku zajdu.Paní Štarmanová je velice milá,sympatická,je vidět,že svojí práci rozumí,zkrátka člověk na svém místě.Byla jsem velice spokojena,byl to neskutečný relax,krásně jsem si odpočinula a nabyla energii,kterou potřebuji....Mohu jen vřele doporučit

Úterý, 07 Srpen 2012

Návštěvník

Navštěvuji pravidelně kosmetiku každý měsíc už 16 let.Ale teprve až teď jsem našla tu pravou kosmetičku. Jsem z Brna, ale kvůli paní Libušce si do Vyškova moc ráda zajedu.Krom toho,že pracuje s kvalitní kosmetikou (jednou z nejkvalitnějších na evropském trhu)je její přístup citlivý,ohleduplný a přitom profesionální. Pokaždé si u ni odpočinu a pozitivně naladím,čož mi vydrží ještě pár dní.Moc jsem si oblíbila dermabrazi. Mám problematickou pleť, ale po ošetření mám pleť jako dětskou prdélku.A cena je oproti Brnu nebo konkurenci pracující s kvalitní kosmetikou, nesrovnatelná.

Čtvrtek, 02 Srpen 2012

Klára

Tak dnes jsem poprvé navštívila kosmetické studio paní Libušky a bylo to úžasné. Ultrazvuková špachtle má opravdu něco do sebe a už se těším na další návštěvu. Můžu všem vřele doporučit :-))))

Pátek, 27 Červenec 2012

Jana Macháňová

Tak včera opět nevšední zážitek na kosmetice u paní Štarmanové, nasmály jsme se tak, že mi popraskala pleťová maska....prostě sluníčko, jak říkám! Už se těším na další návštěvu.

Čtvrtek, 24 Květen 2012

Caroline

Měla jsem velké problémy s akné. Po ošetření paní Libušky mám pleť krásně hebkou a zdravější. Všem mohu jen doporučit.

Pondělí, 09 Duben 2012

Marcela

Vynikající kosmetický zážitek díky milé a usměvavé paní Štarmanové. Moc děkuji!!!

Pondělí, 09 Duben 2012

Návštěvník

Byl to skvělý relax! Všem doporučuji!!

Pátek, 23 Březen 2012

Kamil

Byla to pro mě velice příjemná zkušenost. Celý proces mikrodermabraze byl moc hezký relax a zážitek v pěkném prostředí. Nejdůležitější ovšem je, že to funguje a i mojí chlapské pleti to hodně prospělo. Určitě to budu zase opakovat. Všem doporučuji.

Sobota, 11 Únor 2012

Návštěvník

Paní Štarmanová je sluníčko. Domů jsem přišla krásně ošetřená, odpočinutá a prohřátá a přitom nabitá úžasnou pozitivní energií. Konečně jsem našla tu "svoji" kosmetičku. Děkuji moc, už teď se těším na příští návštěvu :).

Úterý, 07 Únor 2012

Ivona

Paní Štarmanovou mohu jen a jen doporučit. V jejím salonu jsem se cítila naprosto skvěle, je strašně moc šikovná a má zlaté ručičky. Určitě se moc ráda vrátím!!!

Středa, 25 Leden 2012

 

Počet zobrazených